top of page
Har du en fråga?
Namn: 
E-post:
Skriv din fråga här:

Tack för ditt meddelande! Du kan förvänta dig ett svarsmail omgående. 

FRAKT & GARANTI

Frakt & Retur

Malaika använder sig av Postnords frakttjänster med en ungefärlig leveranstid på 2–4 arbetsdagar efter att varan är färdig och betalningen är mottagen. Fraktkostnad kan variera beroende på vikt, storlek och antal varor du beställer. Frakten är 57kr om inget annat nämnts.

Vid köp över 800kr erbjuder vi fri frakt i hela Sverige.


Vi fraktar även internationellt och både fraktkostnad samt leveranstid kan då variera. Denna kostnad sätts efter en överenskommelse med kunden.


OBS! Även om det är vårt mål att leverera inom de ovan nämnda ledtiderna, är leveransdatum inte garanterade eftersom leveranser hanteras av tredje part.

Garanti

 

Vi på Malaika jobbar aktivt med att göra dig som kund så nöjd som möjligt. Därför har vi skapat särskilda garantier för att just du ska känna dig trygg med dina produkter.  

Inom 14 dagar efter mottagen vara justerar vi produkter som inte passar som dem ska helt kostnadsfritt för att se till att din produkt har en så perfekt passform som möjligt. 
Om justeringarna som krävs är på grund av mätfel eller inkorrekt angivna mått så står du som kund för fraktkostnaderna.
Om justeringarna som krävs är på grund feltillverkade produkter står Malaika för fraktkostnaderna.

Vi garanterar våra produkter vid inköpstillfället mot materialfel under ett år. Detta inkluderar inte bitmärken, missbruk eller normalt slitage.

Frakt & Garanti
Garanti

Om oss

Om oss

Hej, välkommen till vår hemsida. Kul att du hittade hit!

Malaika är en familjär hobbyverksamhet som startades av ett behov av kvalitativa rymningssäkra selar till våra basenjis som gillar att ta sig ur vanliga selar och smita. Vi började sy egna, rymningssäkra selar som snabbt blev uppmärksammade på promenader av andra hundägare och idén om att hjälpa andra hundägare med skräddarsydda selar växte fram. Idag har vi kunder nationellt som internationellt och syr skräddarsydda selar, koppel samt halvstryphalsband till alla typer av hundar.  

Vår vision  är att förse hundar i alla storlekar skräddarsydd utrustning enligt hundens unika behov och specifikationer. Vår specialitet är främst rymningssäkra selar för hundar som tar sig ur vanliga selar och gärna smiter iväg.

Vårt mål  är att förse våra kunder med så bra produkter som möjligt och jobbar därför aktivt med produktutveckling för att nå detta mål.

Varför är våra selar unika?
Bortsett från att alla våra selar är skräddarsydda enligt din hunds behov och specifikationer, så syr vi selarna enligt hundens ergonomi för att skapa en komfortabel upplevelse på varje promenad. Våra selar är speciellt designade för att undvika all typ av obehag i form av skav under armhålor och nacke. Våra selar ger din hund full rörelseförmåga och ligger luftigt mot pälsen med vår mjuka fodring utan att ligga emot skuldror eller andra rörliga delar.

Vill du veta mer om våra specifika produkter kan du klicka här.

Vi på Malaika hoppas att du gillar vår hemsida och det vi erbjuder. Vi ser fram emot att höra från dig och dina önskemål.

Välkommen till Malaika!

Zelu
Sel-test
hundarna
bottom of page