top of page

SÅ GÅR DET TILL

så går det till_grafikmalaika.png

Vi på Malaika försöker vara så transparanta och tydliga som möjligt för att underlätta vår beställningsprocess för våra kunder. När du beställer från oss får du en helt unik skräddarsydd produkt enligt dina specifikationer och behov. Därför är alla våra varor unika och börjar produceras efter varje beställning. Som i illustrationen ovan består vår process av 6 enkla steg som beskrivs mer utförligt här nedan.

Steg 1: I det första steget lägger du din önskade beställning i vårt beställningsformulär som är unik beroende vilken produkt du väljer. Här börjar du självklart med att mäta din hund. Du hittar all information som behövs för att genomföra mätningen i vår mätguide. I formuläret väljer du färg, mönster eller andra önskade tillbehör. Du kan även skriva specifika önskemål i fritexten.

Steg 2: I nästa steg, när du lagt din beställning, kommer vi höra av oss via mejl för att bekräfta beställningen eller be om nytt mått om vi anser att det behövs. Vi går igenom alla mått för att se till att det blir så korrekt som möjligt och kommer överens om specifika önskemål som eventuellt läggs till. Här ser vi till att båda parterna är överens innan vi börjar sy.

Steg 3: I detta steg börjar vi tillverka din produkt utefter dina önskemål. Tiden det tar att sy produkten kan variera men en exakt tid kommer förmedlas i vår dialog. Här kan du räkna med max 5 arbetsdagar.

Steg 4: När produkten sedan är klar återkopplar vi till dig med bilder och ger vår betalningsinformation. I detta steg ber vi även om leveransuppgifterna för att kunna skicka i väg dina produkter.

Steg 5: Så fort betalningen är mottagen skickar vi ditt paket med dina varor. Vi använder oss av Postnords spårbara tjänst ”Skicka lätt” och varorna bör finnas tillgängligt för dig inom 2–4 arbetsdagar. Vi ansvarar dock inte för Postnords eventuella förseningar

Steg 6: I det sista steget ber vi om en återkoppling för att se till att produkterna passar och att du som kund är 100% nöjd med allt. Uppkommer det några problem med produkterna löser vi det på det bästa möjliga sett. Du kan läsa mer om detta här.

Betalning

Betalningen sker först när du som kund fått en bekräftelse att din produkt är färdig för att skickas. Vi tar främst emot betalning via Swish eller Paypal för en säker och snabb betalning men kan också erbjuda andra alternativ enligt överenskommelse.

Tvättråd

 

Alla våra fodrade selar tvättas med maskintvätt, 40 grader i tvättpåse. Använd ej sköljmedel. Ska ej torktumlas. 

Betalning
Tvättråd
bottom of page